Grattis till din VM-plats! - Svensk Fäktning
Hem » Formulär » Grattis till din VM-plats!

Grattis till din VM-plats!

Photo by Eva Pavía / #BizziTeam

Den sista uttagningstävlingen för er fäktare var under EM. Det är därför ont om tid för att få allt klart till VM. Fyll i detta formulär snarast och be gärna era föräldrar att delta på onsdagsmötet. Tveka inte att kontakta Henrik Lundegard (Landslagschef) om ni har frågor.

henrik.lundegard@fencing.se
073-702 08 36


Information om startavgifter

Den individuella startavgiften är 55 Euro (ca. 630 kr). Den betalas av varje fäktare.

Information om transfer

Om man bor på officiella hotellet kan man boka transferservice till och från flygplatsen. Detta ingår inte i hotellpriset. Kostnaden för transfer är 90 euro per person (ca 1030 kronor) och bokas via henrik.lundegard@fencing.se. Uppgifter som behövs är ankomstdatum, ankomsttid, flight nr på flighten som landar i Riyadh, samt motsvarande för hemresan - avresedatum, avresetid och flight nr för flighten som lämnar Riyadh. Skicka in tiderna senast den 10 mars.

Information om boende

Läs om boendealternativ och konfirmera.

Visum och Ackreditering

Läs om visum och ackreditering och konfirmera.

Minderåriga som reser helt ensamma måste ha med följande

Ett påskrivet "FIE Minor Athlete Travel Form" där vårdnadshavare är den som signerat. Detta dokument går att hitta som appendix till tävlingsinbjudan. Ett brev från SvFF som uppger att den aktive reser med syfte att deltaga på KVM/JVM. Ett sådant brev ansöker man om till henrik.lundegard@fencing.se

Minderåriga som reser med vuxen som ej är deras vårdnadshavare måste ha följande med sig

Ett påskrivet "FIE Minor Athlete Travel Form" där vårdnadshavare är den som signerat. Detta dokument går att hitta som appendix till tävlingsinbjudan. Passkopia på vårdnadshavares pass. Ett underskrivet brev från föräldrarna som medger att den vuxne ansvarar för deras barn under hela resan.

Vuxen ledare för minderåriga måste ha med sig följande

Ett dokument med gruppens namn, den ansvariges namn, namn på alla fäktare i gruppen samt deras adresser, telefonnummer, personnummer (ej sista fyra), födelseort, samt namnet på minsta en av varje fäktares vårdnadshavare. Ett underskrivet brev från föräldrarna som medger att den vuxne ansvarar för deras barn under hela resan. Ett underskrivet "FIE Minor Athelete Form" per aktiv. Passkopior på minst en av den aktives vårdnadshavare.

FIE licens

Alla fäktare, även kadetter, måste lösa FIE-licens senast den 1 mars för att kunna bli anmälda till VM. Ni betalar på hemsidan och följer instruktionerna vad gäller foto och GDPR blankett. se nedan länk. Licensen löser ni inloggad på ert fencing.se-konto.

Utrustning

Förutom att fäktutrustningen ska vara i topptrim och enligt reglementet så måste byxorna vara försedda med Svenska Fäktförbundets vimplar. Detta enligt FIEs reglemente. jackan/elvästen måste också ha namntryck och SWE på ryggen.

Säkerhet

Just nu är UDs rekommendationer att inte skylta med att vara svensk när vi reser till andra länder. Det betyder att alla kläder och väskor ska vara utan svenska symboler. Endast i tävlingshallen får man bära kläder med svenska symboler. Alla deltagare ska ladda ned UDs app "Resklar" och registrera sig på "svensklistan". Fäktare ska undvika att röra sig ensamma i Riyadh. För fler frågor angående säkerheten, vänligen kontakta den ledare som ansvarar på plats för ert respektive vapen.

Möte för alla VM-deltagares föräldrar

Möte för alla VM-deltagares föräldrar onsdag 28 februari 21:00 (frivilligt). Syftet med mötet är att prata om boende och andra saker som är viktiga för kommande VM.

Avslutning

Att åka på ett VM och representera Sverige är stort och det är en ära. Det är ingen självklarhet att vilja göra det och tacka nej innebär inget nederlag. En fäktare har väldigt många möjligheter att mäta sig internationellt och den dag man är med i VM så ska det vara för att viljan finns att mäta sig mot de allra bästa och för att du har tränat hårt och har viljan att prestera. Finns det frågor kring ditt deltagande så kontaktar du landslagschef Henrik Lundegard. henrik.lundegard@fencing.se. Stort lycka till alla VM deltagare.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Du missar väl inte att få nyheter och viktig information om Svensk Fäktning?