Tävlingsanmälan i Ophardt Online - Svensk Fäktning
Hem » Tävling » Licens och tävlingsanmälan » Tävlingsanmälan i Ophardt Online

Tävlingsanmälan i Ophardt Online

Använd Ophardt Online för tävlingsanmälan https://fencing.ophardt.online.

För regionala och nationella tävlingar är din förening ansvarig för anmälningarna. För att kunna bli anmäld behöver en fäktare ha löst giltig licens. Varje förening kan välja mellan två system:

  1. Föreningens administratör för Ophardt Online hanterar hela anmälningsprocessen, dvs du behöver meddela administratören i din förening att du vill delta. Därefter anmäler administratören dig och du kan kontrollera i Ophardt Online att du blivit anmäld.
  2. En annan möjlighet är att föreningen använder sig av klubbföranmälan. Det innebär att du själv loggar in på Ophardt Online och anmäler dig till tävlingen. Föreningens administratör behöver därefter gå in och godkänna din anmälan för att den ska bli giltig. Syftet med klubbföranmälan är att underlätta för föreningsadministratörer att hålla reda på vem som vill vara med på en tävling. Om din förening använder klubbföranmälan behöver du ta reda på de rutiner som gäller i föreningen vad gäller sista anmälningsdag etc.

Såhär loggar du in på Ophardt Online

Fäktare med licens loggar in med användarnamnet ”Förnamn.Efternamn@swe” och det Ophardt-lösenord som lagts in på licenskontot på svenskfaktning.se. Klubbadministratör kan ha annan inloggning.

Anmälan till utländska tävlingar

Till internationella tävlingar (även till exempel satellit-VC i Sverige) gäller särskilda rutiner. Läs vad som gäller i de artiklarna i högermenyn.

Manual för Ophardt Online

 Manual för anmälan till tävlingar mm i Ophardt Online ver1 180822.pdf


Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Du missar väl inte att få nyheter och viktig information om Svensk Fäktning?