Resultat från Musketörträffen - Svensk Fäktning
Hem » Aktuellt » Resultat från Musketörträffen

Resultat från Musketörträffen

Tävlingen genomfördes med storpoule för seniorer, juniorer och kadetter, som därefter fäktade direktelimination med damer och herrar. I övriga klasser var det gemensamma pouleomgångar och separat DE. Prislista i alla klasser.
Resultat (alla deltagare) Herrvärja seniorer 1 LARSSON Richard SWE ARA HELSINGBORG 2 MATTSSON Axel SWE FKC KARLSKRONA 3 DYBERG Oscar SWE FKC KARLSKRONA 3 SVEDBERG Jonas SWE FKC KARLSKRONA 5 FRIDH Christian SWE FKC KARLSKRONA
Damvärja seniorer 1 GOSSER-DUNCAN Katja SWE FKC KARLSKRONA 2 HANSSON Kristina SWE KFK KALMAR 3 BORGSTRÖM Emma SWE FKC KARLSKRONA 3 KEMBRING Linda SWE FKC KARLSKRONA 5 ABBASSI Victoria SWE ARA HELSINGBORG
Damvärja juniorer 1 GOSSER-DUNCAN Katja SWE FKC KARLSKRONA 2 HANSSON Kristina SWE KFK KALMAR 3 BORGSTRÖM Emma SWE FKC KARLSKRONA 3 KEMBRING Linda SWE FKC KARLSKRONA
Herrvärja kadetter 1 MATTSSON Axel SWE FKC KARLSKRONA 2 SVEDBERG Jonas SWE FKC KARLSKRONA
Damvärja kadetter 1 HANSSON Kristina SWE KFK KALMAR 2 BORGSTRÖM Emma SWE FKC KARLSKRONA
Herrvärja äldre ungdom 1 ÅMOT HANSEN Simon SWE HFS HALMSTAD 2 GRANEVIK Gunnar SWE FKC KARLSKRONA 3 FREDRIKSSON Marcus SWE FKC KARLSKRONA 3 WEIRUP GRAM Rasmus DAN FKT KOBENHAVN 5 TIGER Filip SWE FKC KARLSKRONA
Damvärja äldre ungdom 1 MENG Bibbi SWE FKC KARLSKRONA 2 EKHOLM Irma SWE FKC KARLSKRONA 3 HANSSON Sofia SWE KFK KALMAR 3 LÖFVENBERG Sara SWE LJFK LJUNGBY
Herrvärja yngre ungdom 1 TORESTEN Mikael SWE FKC KARLSKRONA 2 SÖDERGREN Hampus SWE FKC KARLSKRONA 3 LINDQUIST Eric SWE FKC KARLSKRONA 3 TIGER Viktor SWE FKC KARLSKRONA 5 NORRMAN Henrik SWE ARA HELSINGBORG 6 FRIDH Simon SWE FKC KARLSKRONA
Damvärja yngre ungdom 1 NILSSON Maria SWE FKC KARLSKRONA 2 GLIMSJÖ Astrid SWE FKC KARLSKRONA 3 GRANEVIK Elsa SWE FKC KARLSKRONA
Resultatlista i Ophardt Online.


Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Du missar väl inte att få nyheter och viktig information om Svensk Fäktning?