Resultatrapportering på svenskfaktning.se - Svensk Fäktning

Resultatrapportering på svenskfaktning.se

Med hjälp av tävlingssystemet Ophardt kan vi presentera resultat och ranking från de tävlingar som använder detta system.

För vissa mindre tävlingar som inte använder Ophardt har vi svårare att ge resultatrapportering och det är inte möjligt att löpande publicera resultat från alla lokala och regionala tävlingsserier. Vår ambition är därför att då och då spegla verksamheten runt om i landet med artiklar från  tävlingar, inte minst i samband med att tävlingsserier avslutas (Coupe Nouvelle, Fyra årstider, Silverfloretten, Silvervärjan m.fl.) men resultaten behöver publiceras på annat ställe.

Även fortsatt publicerar vi gärna inbjudningar och länk till webbplats med resultat. Vi delar också gärna på Facebook om det finns en tävlingssida där.