FIE-domare sökes - Svensk Fäktning

FIE-domare sökes

1. Vi söker FIE-domare som är intresserade av att döma i EM för juniorer och kadetter i Novi Sad, Serbien, 29 februari – 9 mars 2016. Uttagna domare förväntas anlända den 28 februari och avresa den 10 mars. Kandidater bör helst ha FIE-licens på minst två vapen.

Arrangören står för kostnaden för resa, logi, visum samt traktamente.

För att anmäla intresse skicka ett mail till domarkommissionen (domare@fencing.se) senast söndag 20 september.

2. Vi söker 2 FIE-domare som är intresserade av att döma i Veteran-VM i Limoges, Frankrike, den 20-25 oktober 2015. Då detta är pliktdomare står de svenska deltagarna själva för kostnaden som bör vara rimlig, men som ska täcka resa, uppehälle samt ersättning för arbetet.

För att anmäla intresse skicka ett mail till domarkommissionen (domare@fencing.se) senast fredag 11 september.

Stefan Clausen
Ordförande i SvFF:s domarkommission
Medlem i EFC:s SEMI kommission