FIE-domare sökes - Svensk Fäktning

FIE-domare sökes

Vi söker FIE-domare som är intresserade av att döma på U23-EM i Minsk, Vitryssland, 20-25 april 2017. Uttagna domare förväntas anlända den 19 april för deltagande i domarseminariet och resa hem den 26 april. Kandidater bör helst ha FIE-licens på minst två vapen. Arrangören står för kostnaden för resa, logi, visum samt domararvode. För att anmäla intresse skicka ett mail till domarkommissionen (domare@fencing.se) senast söndag 5 februari. Vi söker även FIE-domare som är intresserade av att döma på Veteran-EM i Chiavari, Italien, 25-28 maj 2017. Uttagna domare förväntas anlända den 24 maj och avresa den 29 maj. Kandidater bör helst ha FIE-licens på minst två vapen. Arrangören står för kostnaden för resa, logi, samt 60€/dag i domararvode.För att anmäla intresse skicka ett mail till domarkommissionen (domare@fencing.se) senast söndag 12 februari. Med vänlig hälsning  Stefan Clausen Ordförande i SvFF:s domarkommission Medlem i EFC:s SEMI kommission