Universiaden 2017 - Svensk Fäktning
Hem » Aktuellt » Universiaden 2017

Universiaden 2017

Sabel herrar lag och individuellt Max Körlinge Alexander Wagner Johan de Jong Skierus Sabel damer Cindy Rudin Värja herrar lag och individuellt Anton Kimfors Max Körlinge Henrik Jarl Värja damer lag och individuellt Åsa Linde Ebba Karlsson Larisa Dordevic Celina Zander Reserv: Vendela Runold Florett damer Cristina Valero-Collantes Florett herrar Josef Rizell Vincent Mindelöf Ledare Pawel Mancevicz Martin Roth Kronvall Samtliga deltar på egen bekostnad och på SAIF villkor för deltagande. Detta gäller även ledare. Svenska fäktförbundet tar endast ut deltagarna, i övrigt är det en tävling i SAIF regi. Johan Skierus har tagit på sig att vara kontaktperson mot SAIF. Fäktarna bekräftar snarast sitt deltagande till Peter Barvestad.


Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Du missar väl inte att få nyheter och viktig information om Svensk Fäktning?