Domaraktiviteter under 2016/17 - Svensk Fäktning

Domaraktiviteter under 2016/17

Domarkommissionen har gjort en sammanställning av domaraktiviteter under säsongen 2016/17 baserat på tävlingsrapporter kompletterat med domarrapporter från tävlingar där domarna hanterats manuellt.

Enligt tidigare meddelande krävs det just för den förra säsongen bara en tävlingsaktivitet för att behålla licensen. Från och med innevarande säsong kommer det att krävas två domaraktiviteter på säsong för att behålla licensen i enlighet med L.3 – L.4 i SvFFs Domarbestämmelser.

Bifogade filer innehåller två listor:

1) En lista över de domare som inte har någon aktivitet registrerad och som kommer förlora sin licens

2) En lista över de domare som antingen finns registrerade i Ophardt som domare men inte har någon profil i svenskfaktning.se eller de som nyligen examinerats och inte har någon profil i svenskfaktning.se. Denna lista visar också antalet registrerade aktiviteter under säsongen.

Vi vill be alla domare och klubbar som har domare i någon av dessa listor att gå igenom och 1) se om det är någon domare som har dömt under säsongen men där detta inte rapporterats och 2) för de som fortfarande är aktuella som domare men som inte har någon profil i svenskfaktning.se, att skapa en sådan.

Meddela domarkommissionen via mail till domare@fencing.se eventuella ändringar som ska göras senast den 31 augusti. Därefter kommer de domare som inte har några aktiviteter att tas bort.

Med vänlig hälsning

Stefan Clausen

Ordförande i SvFF:s domarkommission