Inbjudan från FFF - Svensk Fäktning
Hem » Aktuellt » Inbjudan från FFF

Inbjudan från FFF

Under hösten bjuder fäktklubben FFF in till två av sina aktiviter med möjlighet för fäktare från andra klubbar att delta. Det rör gemensam träning på FFF på torsdagar och ett internationellt träningsläger i Israel under höstlovet. 

Internationellt träningsläger i Israel under höstlovet

Vi har ett bra samarbete med det israeliska fäktförbundet och vi har fått en inbjudan från landslagstränarna att hålla ett gemensamt läger i Israel under höstlovet (vecka 44, måndag 30 oktober-lördag 4 november /söndag 5 november) som förberedelse för den kommande VC-tävlingar. 

Förutom det israeliska landslaget kommer också det japanska landslaget med de 8 bäst rankade dam- och herrfäktarna. Natalia Beskin kommer att vara ansvarig tränare för den svenska truppen. Grigori Beskin kommer också att hjälpa i mån av tid men han kommer själv att fäkta då han ingår i det israeliska landslaget. 

Israeliska tränare vill först och främst se landslaget för damer och herrar (seniorer och juniorer och duktiga kadetter). Vi var på läger i Israel förra året och det var utmärkt! FFF kommer att organisera resan så vi beställer gruppbiljetter och allt annat tillsammans. Priset för en dag (inkluderar boende, måltider, träning) är ca 75 euro men vi väntar på bekräftelse från den israeliska olympiska kommittén. 

Det här lägret är ett utmärkt tillfälle för våra fäktare att utvecklas och förbereda sig för säsongens första världscup och ett bra möjlighet för juniorer och kadetter att fäkta med OS-mästare i lag! 

Anmäl ditt intresse via mejl till Natalia Beskin (natalibeskin@gmail.com) senast måndagen den 11:e september.

Gemensam värjträning på torsdagar

Vi vill bjuda in tävlingsfäktare (seniorer, juniorer, kadetter 2009 och äldre) till FFF-träningar varje torsdag 18:30-21:00. Träningen kommer att innehålla en lätt gemensam uppvärmning, lite benarbete och 2 timmar ren fäktning. Vi har redan haft fäktare från andra klubbar som kommit till oss på torsdagar förra säsongen och vi tror att detta hjälper att ha bra stämning i värja och hjälper att utveckla alla fäktare! Det enda vi behöver är att fäktare som vill delta anmäler detta till Natalia Beskin på SMS tel. 073-066 06 51. Vi välkomnar alla fäktare enligt ovan i mån av plats.

Andrés Lagerlöf
Ordförande, FFF


Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Du missar väl inte att få nyheter och viktig information om Svensk Fäktning?