Kallelse till förbundsmöte online den 10:e mars samt årsmöteshandlingar - Svensk Fäktning
Hem » Aktuellt » Kallelse till förbundsmöte online den 10:e mars samt årsmöteshandlingar

Kallelse till förbundsmöte online den 10:e mars samt årsmöteshandlingar

Samtliga föreningar och distrikt kallas härmed till ordinarie förbundsmöte i Svenska Fäktförbundet online söndagen den 10 mars kl 13.00.

Föreningar och distrikt har ombud enligt den preliminära röstlängden nedan, vilken baseras på medlemstalet i IdrottOnline per den 2023-12-31.

Anmälan sker av ordförande eller annan firmatecknare via detta formulär:

Anmälan till förbundsmötet.

Vänligen gör anmälan av ombud i länkat formulär senast den 25 februari.

Mötet kommer att hållas i ett system som heter Easymeet och länk till mötet kommer att skickas till anmälda ombud under veckan före mötet. Den som vill delta på mötet utan att vara ombud anmäler önskemål till kansliet@fencing.se

Årsmöteshandlingar återfinns här nedan och kommer inte att distribueras i tryckt form. Frågor ställs med fördel till kansliet@fencing.se.

Årsmöteshandlingar för 2024 kommer att presenteras på ett öppet informationsmöte på MS Teams den 28 februari med start klockan 19.00. Spara länken: Klicka här för att ansluta till mötet

Notera att det inte genomförs någon verksamhetskonferens i samband med årets förbundsmöte. Istället planeras det för en verksamhetskonferens på Bosön den 9-10 november. Inbjudan kommer under hösten.

Välkomna!

Årsmöteshandlingar:


Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Du missar väl inte att få nyheter och viktig information om Svensk Fäktning?