Värja herrar - Svensk Fäktning
Hem » Aktuellt » Värja herrar

Värja herrar

Vem blir svensk mästare i herrvärja 2024?

Regerande mästare Jonathan Svensson samt landslagskollegorna Linus Islas Flygare (svensk mästare 2022) och Christopher Kelly kommer på grund av världscupen inte delta i Luleå. Fältet blir därmed betydligt mer öppet. Håll koll på de unga talangerna Hugo Brandberg (brons 2023), Ian Bäckström (Sverigeetta), Jakob Fagerstedt (Sverigetvåa), Gösta Ståhl (juniormästare 2023) och Caspian Persson Törn (Sverigefemma). Förra året skrällde den rutinerade Robin Kase med ett silver, och han är med i år igen. Eller ska Jan Tivenius, som tog guld i veteran-VM, slå till?

Följ spänningen på plats i Luleå eller via våra sociala medier och Youtube!


Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Du missar väl inte att få nyheter och viktig information om Svensk Fäktning?