Medaljörer vid Senior-SM i Luleå - Svensk Fäktning
Hem » Aktuellt » Medaljörer vid Senior-SM i Luleå

Medaljörer vid Senior-SM i Luleå

I helgen 23-25 mars avgjordes svenska mästerskapen för seniorer 2024 i Luleå. På Svensk Fäktnings Facebooksida och i andra sociala medier finns mycket bilder från tävlingen. På SVT Play finns måndagens finalpass.

Här nedan presenteras medaljörerna i samtliga fem klassser som tävlade i Luleå.

Sabel Herrar

1: Philip Wallenius, FFF Stockholm
2: Malte Persson, LUGI Lund
3: Gabriel Frigyesi, LUGI Lund
3: Daniel Carlstedt Ringius, LUGI Lund

Luleå, SVERIGE – 23 MARS 2024 : Bild från Senior-SM i Sabel för Herrar arrangerad av StiL-Fäktning i Kronanhallen under SM-Veckan Vinter den 23 mars i Luleå ( Foto: Oscar Larsson / FotoOscar / Svensk Fäktning ) Nyckelord Keywords: Fäktning, Senior-SM, StiL-Fäktning, SM-Veckan Vinter, Kronanhallen, Poule , Final, ***Betalbild***

Florett Damer

1: Miriam Schreiber, GFK Göteborg
2: Amy McCoy, GFK Göteborg
3: Lili Kis, EGF Solna
3: Sara Mikulak, ÄFK Stockholm

Luleå, SVERIGE – 25 MARS 2024 : Prisutdelningsceremoni från Senior-SM i Värja och Florett för Damer och Herrar arrangerad av StiL-Fäktning i Luleå Energi arena under SM-Veckan Vinter den 25 mars i Luleå ( Foto: Oscar Larsson / FotoOscar / Svensk Fäktning ) Nyckelord Keywords: Fäktning, Senior-SM, StiL-Fäktning, SM-Veckan Vinter, Luleå Energi arena, Final ***Betalbild***

Florett Herrar

1: Nils Uniyal, ÄFK Stockholm
2: Rufus Fastesson, EGF Solna
3: Tristan Grela, EGF Solna
3: Svante Dahlin, KFK Kalmar

Luleå, SVERIGE – 25 MARS 2024 : Prisutdelningsceremoni från Senior-SM i Värja och Florett för Damer och Herrar arrangerad av StiL-Fäktning i Luleå Energi arena under SM-Veckan Vinter den 25 mars i Luleå ( Foto: Oscar Larsson / FotoOscar / Svensk Fäktning ) Nyckelord Keywords: Fäktning, Senior-SM, StiL-Fäktning, SM-Veckan Vinter, Luleå Energi arena, Final ***Betalbild***

Värja Damer

1: Moa Maaninka, KF99 Kungsbacka
2: Louise Ulltjärn, FFF Stockholm
3: Sophie Engdahl, FFF Stockholm
3: Linnea Eriksson, FFF Stockholm

Luleå, SVERIGE – 25 MARS 2024 : Prisutdelningsceremoni från Senior-SM i Värja och Florett för Damer och Herrar arrangerad av StiL-Fäktning i Luleå Energi arena under SM-Veckan Vinter den 25 mars i Luleå ( Foto: Oscar Larsson / FotoOscar / Svensk Fäktning ) Nyckelord Keywords: Fäktning, Senior-SM, StiL-Fäktning, SM-Veckan Vinter, Luleå Energi arena, Final ***Betalbild***

Värja Herrar

1: Ian Bäckström, FFF Stockholm
2: Robin Kase, DIF Stockholm
3: David Kutti, LöFK Lidingö
3: Leonard Lund, DIF Stockholm

Luleå, SVERIGE – 25 MARS 2024 : Prisutdelningsceremoni från Senior-SM i Värja och Florett för Damer och Herrar arrangerad av StiL-Fäktning i Luleå Energi arena under SM-Veckan Vinter den 25 mars i Luleå ( Foto: Oscar Larsson / FotoOscar / Svensk Fäktning ) Nyckelord Keywords: Fäktning, Senior-SM, StiL-Fäktning, SM-Veckan Vinter, Luleå Energi arena, Final ***Betalbild***

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Du missar väl inte att få nyheter och viktig information om Svensk Fäktning?