Vill du arbeta som volontär på junior-VM? - Svensk Fäktning
Hem » Aktuellt » Vill du arbeta som volontär på junior-VM?

Vill du arbeta som volontär på junior-VM?

 
Svenska Fäktförbundet erbjuder nu ett begränsat antal ledare inom svensk fäktning att delta i detta arrangemang “från insidan”. Du kommer att arbeta tillsammans med brittiska kollegor i organisationskommittén.

Syftet med detta volontärprogram är att öka kompetensen om stora tävlingsarrangemang inom svensk fäktning. Inom ramen för programmet står SvFF för deltagarnas resa, logi samt dagtraktamente under vistelsen i Belfast. Programmet finansieras genom Riksidrottsförbundets internationella stimulansbidrag.

Är du intresserad av att delta? Skicka ett mail till Per Palmström, per@fencing.se och berätta om dig själv, dina erfarenheter av fäktning och fäkttävlingar och varför du tycker att just du ska få åka till Belfast och JVM. Skicka din ansökan senast 31 januari.

 


Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Du missar väl inte att få nyheter och viktig information om Svensk Fäktning?