Wermlandscupens seniortävling avgjord - Svensk Fäktning

Wermlandscupens seniortävling avgjord

Guldet gick till Martin Lindahl, I2IF Karlstad, 43 poäng. Silvret togs av Carl Lundh,  AFC Arvika, 38 poäng. Bronset delas av inte mindre än fyra fäktare. Viktor Fredlund, AFC, William Lundh, AFC, Pontus Ljunggren, AFC och Oscar Lundh, AFC.  Alla hamnade på 35 poäng.

Den första lagsegern gick, till den unga klubben i Arvika ( Pontus Ljunggren, Oscar Lundh, Viktor Fredlund och Carl Lundh ingick i vinnarlaget).

Wermlandscupen är ett samarbete mellan de två Värmlandsklubbarna, I2IF och AFC. Wermlandscupen består av fyra deltävlingar halvårsvis och det kommer fyra nya deltävlingar till hösten. Seniorerna räknar de tre bästa resultaten i cupen.

Under våren har 25-talet fäktare deltagit i varje deltävling. Ungdomarna tävlar i tre klasser, miniorer, yngre ungdom, äldre ungdom och då räknas alla fyra delresultaten in. Ungdomscupen avgörs söndagen den 26 maj.