Wermlandscupens ungdomstävling avgjord - Svensk Fäktning

Wermlandscupens ungdomstävling avgjord

I äldre ungdom låg Oscar Lundh i topp, med tre segrar, och Erik Börne var rankad tvåa, efter tre andraplatser. Även den sista deltävlingen vann Oscar i finalen mot Erik. Oscar tog därmed hem guldet och Erik blev klar silvermedaljör, båda AFC. Kampen om bronset, var en öppen historia. Samuel Degertorp blev trea i den sista deltävlingen och tog därmed hem bronset, även han fäktare från Arvika.

I klassen yngre ungdom, gick däremot alla tre medaljerna till I2IF Karlstad. Deltävlingen vanns av Filip Eriksson, som vann finalen med 15-14 mot Anton Hyvönen. Guldet i cupen vann dock Anton. Silvret gick, just det, till Filip. Med bara en poäng bakom Filip, gick bronset till Markus Eriksson.

Miniorklassen vanns, både dagens tävlingen och cupen, av Tobias Bergström, I2IF. Silvret i Wermlandscupen, gick till tävlingens trea, Tom Smith, AFC. Bronset gick till deltävlingens tvåa, Viktor Magnusson, I2IF.