2016 - Angående Florettlägren under Jul och Nyår - Svensk Fäktning

2016 – Angående Florettlägren under Jul och Nyår

De två lägren går i Göteborg den 26-30 december (för herrflorett) och den 2-6 januari (för damflorett). Till herrlägret kommer bl.a. Alexander Choupenitch (CZE), Andras Nemeth (HUN), Benoit Hêcher (FRA) Petar Files (CRO) och det danska landslaget. Till damlägret har vi i dagsläget fått bekräftat deltagande av Océane Blum (FRA), Coralie Brot (FRA), Maria Boldor (ROU), Katarzyna Martysiak (POL) och Weronika Wisoki (POL). 

Observera att platserna på lägret är begränsade och att vi i första hand vänder oss till seniorer, juniorer och kadetter.

Från början var det även tänkt att vi skulle ha ett läger för yngre tjejer och killar parallellt med herrlägret, men då det blir såpass många fäktare i lokalen samtidigt har vi behövt ställa in detta i år.