14 januari! Konferens om Uttagningskriterier - Svensk Fäktning

14 januari! Konferens om Uttagningskriterier

Vi ber om ursäkt för våra problem med planering av datum för konferensen. Här kommer den sista ändringen av datum för konferens om Uttagningskriterier. Tisdag 14/1 2020. Idrottens hus, kl 18, gäller. 

Uttagningskriterierna för 2018-2019 och 2019-2020 har lett till debatt i Svensk fäktning. Många har haft starka åsikter. OBS! Ändrat datum och sal. 

Därför bjuder Svenska Fäktförbundets styrelses kommitté för landslag och idrottsutveckling (KLL) in till konferens om uttagningskriterier. Fokus ligger på att belysa nuvarande kriterier och höra förslag på alternativa lösningar. Alla med åsikter är välkomna att delta på Skype eller på plats på Idrottens hus. Information om hur man kan delta via Skype kommer senare. 

Plats: Idrottens hus, Skanstull, Stockholm, Skansbrogatan 7. Mötessalens namn är “Hangaren”. 

Dattum: tisdag den 14/1 2020

Tid: kl 18-21.