Ny tävling i värja 12-13 september - Svensk Fäktning
Hem » Aktuellt » Ny tävling i värja 12-13 september

Ny tävling i värja 12-13 september

Djurgårdens IF Fäktning bjuder in till en ny tävling på värja helgen 12-13 september i Hjorthagshallen i Stockholm, dvs. platsen för DIF:s nya fäktsal. Tävlingen sker i samarbete med SvFF och FIE:s initiativ World Fencing Day. På lördagen fäktar herrar seniorer, damer U17 och herrar U15. På söndagen fäktar damer seniorer, herrar U17 och damer U15.  Anmälan sker i Ophardt på sedvanligt sätt.Inbjudan publicerad, anmälan omgående! Anmälan som vanligt senast tio dagar före, dvs. onsdagen den 2/9. Arrangören rekryterar och arvoderar domare och intresserade domare tar kontakt med mats@difsvenskfaktning.se. Beroende på domartillgången kan dock fäktare till del behöva döma själva.  Starttider kommer att meddelas senare. Fäktare måste vara beredda på att start kan komma att ske tidigt på morgonen eller på eftermiddagen med fäktning långt in på kvällen. Vissa klasser kan komma att fäkta helt eller delvis i DIF:s gamla fäktsal eller i annan närliggande lokal. I sämsta fall kan också deltagarantalet komma att begränsas  Tävlingen genomförs baserat på de regler och rekommendationer kring coronapandemin som har utfärdats av FHM, RF och SvFF. Bl.a måste vi tacka nej till publik och föräldrar och ber klubbarna att begränsa supportpersonalen till en coach.  Tävlingen kommer sannolikt att ingå i Masters-serien samt ingå i underlaget för uttagningar (mer info kommer inom kort). Priser i form av penningpriser eller presentkort på fäktutrustning i alla klasser. En Garde Fencing Equipment Supplier finns på plats under helgen. Välkomna! Djurgårdens IF Fäktning


Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Du missar väl inte att få nyheter och viktig information om Svensk Fäktning?