Informationskväll om Trygg Fäktning i föreningen - Svensk Fäktning

Informationskväll om Trygg Fäktning i föreningen


Välkommen till informationskväll, måndagen den 12/9 20:00, om hur ni på klubben kan bygga upp en värdegrundsorganisation på klubbnivå. Det finns möjlighet att söka återstartsstöd för arbetet. Självklart kommer det under kvällen att finnas tid för samtal och frågor. Vill ni redan nu titta på de resurser vi inom Svensk Fäktning byggt upp kring Trygg Fäktning digitalt hittar ni det på https://svenskfaktning.se/foreningsledare/trygg-faktning/ .


Har ni frågor kring kvällen når ni mig på asalena.andersson@fencing.se.


Jag hoppas att ni är många som vill delta så vi skapar goda förutsättningar att bygga en fantastisk organisation kring Trygg Fäktning i hela Fäktsverige. Sprid gärna informationen i hela er klubb, vi kan inte bli för många som deltar.

Anmälan senast 11 september!

Anmäl dig här!


Varmt välkomna!