Varmt välkomna till Introduktionsläger på Lillsved - Svensk Fäktning

Varmt välkomna till Introduktionsläger på Lillsved

Det ska bli riktigt roligt att för första gången någonsin kunna erbjuda ett introduktionsläger för unga fäktare med landslagsambitioner. Det är stor uppslutning och många punkter som kommer att betas av under helgen.

Ett detaljerat schema finns bifogat längst ned. 

Bra att veta

Fäktare måste själva packa med sängkläder – kudde och täcke finns på boendet. Det är helpension, och fäktare bor tillsammans med annan fäktare i dubbelrum. Tränare bor med annan tränare, också i dubbelrum.

Vi kommer INTE att fäkta på lägret, däremot ska deltagare ha med sig kläder för träning både inomhus och utomhus, oavsett väderlek. Det kommer också att behövas ta en del anteckningar, så anteckningsblock, dator, Ipad eller liknande är också bra att packa med.

Övrig info- samt deltagande fäktare –  hittar ni här: https://fencing.ophardt.online/sv/widget/event/26840