Engagera dig i landslaget! - Svensk Fäktning
Hem » Aktuellt » Engagera dig i landslaget!

Engagera dig i landslaget!

Är du intresserad av fysträning eller videoanalys? Vill du vara med och bidra ideellt till att göra vårt landslag både bredare och starkare? Då kanske du är rätt person att ingå i Svenska Fäktförbundets Fysgrupp.

Vi kommer att starta igång denna grupp under hösten, och det största syftet är att vara med och följa upp och ge feedback till våra aktiva fäktare och våra förbudskaptener. Det rör sig främst om att arbeta i Athlete Analyzer, att följa upp de aktivas träning, säkerställa att säsongsplaneringar finns på plats, och att vara behjälplig med att videoanalys genomförs och taggas.

Låter detta som något för dig? Anmäl då ditt intresse till Landslagschef Henrik Lundegard via e-post, henrik.lundegard@fencing.se.


Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Du missar väl inte att få nyheter och viktig information om Svensk Fäktning?