Mellandagsläger värja - inbjudna fäktare - Svensk Fäktning

Mellandagsläger värja – inbjudna fäktare

Förbundskaptenera på värja bjuder in till läger i mellandagarna i Hjorthagshallen, Stockholm. Se vidare info i länkat PM. Anmälan i Ophardt senast den 17/11.

Lägret är en obligatorisk aktivitet för de som aspirerar på att bli uttagna till kadett- och juniorlandslag under säsongen. För seniorer är deltagande i landslagets lägerverksamhet en central del av uttagningskriterierna inför mästerskap. Fäktare som har särskilda skäl för frånvaro hör av sig i god tid innan läger till sin respektive förbundskapten för att få godkännande av frånvaro.

Fäktare som är inbjudna listas i bifogat PM. Dessa bekräftar deltagande genom att anmäla sig i Ophardt senast den 17/11. (https://fencing.ophardt.online/sv/widget/event/28388). Samtidigt betalas avgiften 400 kr till bankgiro 124-7956. Märk betalningen ”Läger (640) Förnamn Efternamn”.

Deltagare ordnar själva resa och boende (se länkat PM). För deltagare på lägret finns ett erbjudande på Lidingö Arena Hotell med delade rum till en kostnad av ca 500 kr per person och natt. Intresserade hör av sig till jakob.willemo@fencing.se. Begränsat antal platser.

I mån av plats kan ytterligare fäktare komma att bjudas in. Detta sker i så fall efter sista anmälningsdagen den 17/11