Max nio svenska fäktare på JVC - Svensk Fäktning
Hem » Aktuellt » Max nio svenska fäktare på JVC

Max nio svenska fäktare på JVC

Från kommande årsskifte gäller att Sverige kommer att anmäla maximalt nio (9) fäktare per klass till tävlingar i juniorvärldscupen. Detta kommer alltså att tillämpas från och med JVC Udine 4-7 januari. Beslutet grundar sig på de höga kostnaderna för att skicka en ytterligare domare eller betala böter på 1000 EUR i de fall vi anmäler fler än nio fäktare.

I händelse av att fler än nio svenska fäktare vill delta sker uttagning bland de fäktare som gjort föranmälan i Ophardt i rätt tid (30 dagar före). Uttagningen baseras på ställningen i Svensk ranking (“nationell ranking”).

Aktuell ställning i samtliga rankingsystem finns här: https://fencing.ophardt.online/sv/search/rankings/3


Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Du missar väl inte att få nyheter och viktig information om Svensk Fäktning?