Pierre Thullberg tävlingsadministratör och vi söker efter en Sportchef! - Svensk Fäktning
Hem » Aktuellt » Pierre Thullberg tävlingsadministratör och vi söker efter en Sportchef!

Pierre Thullberg tävlingsadministratör och vi söker efter en Sportchef!

Pierre Thullberg som är tjänstledig för studier har valt att ta tjänsten som Tävlingsadministratör på 25%. Pierre startar på förbundet 11 Juni. Alla tävlingsfrågor skickas till info@fencing.se.

Foto: Jens Alftberg

Pontus Weman Tell kommer gå ner i tjänst från och med 21 september till 20% ( från 50% ) och helt fokusera på att vara fysansvarig i förbundet.

Bild från Lillsved introduktionsläger 2023, Foto: Jens Alftberg

Henrik Lundegard, vår landslagschef har valt att avsluta sitt uppdrag hos oss. Henrik har valt att fokusera helt på sin klubb GFK och avslutar sin tjänst hos förbundet 30 Juni. Vi återkommer med att tacka Henke för det gedigna arbete han har gjort i sin roll som landslagschef.

Foto: Jens Alftberg

Peter Ejemyr har nu slutat hos oss efter en lång tid både som styrelseledamot och nu senare tid som Biträdande Generalsekreterare där tävlingsfrågor har varit i fokus. Peter har bidragit med väldigt mycket för Svensk Fäktning.

Stort tack Peter för ditt engagemang, din kunskap och för att du har utvecklat Svensk Fäktning! Nu önskar vi Peter ett stort lycka till med det som han tar för sig framåt.

Bild från årsmötet 2023, Foto: Jens Alftberg

Carro Håkanson berättar

Jag är väldigt tacksam över att Pierre har valt att minska på sin tjänstledighet som han har för studier för att säkerställa att vår tävlingsverksamhet fungerar och utvecklas. Tävlingskommittén tillsammans med Pierre har nu ett viktigt jobb att göra i närtid och det är att få ihop den komplexa tävlingskalendern för säsong 24-25.

Vi har fortfarande inte fått ECC kalendern och det lär dröja ett tag till. FIE kom nyligen ut med sin kalender där Europa har tappat en del tävlingar till förmån för länder som är väldigt svåråtkomliga för oss, samt att flera tävlingsdatum saknar en tävlingsort. Det är utmanande då våra föreningar behöver boka upp hallar samt att flertalet vill veta vilka datum som inte krockar med stora internationella tävlingar.

Samtidigt arbetar KLL ( Kommittén för Landslag) med ett uttagningssystem och våra Förbundskaptener med vilka tävlingar som ska vara med i ranking.

Jag kan lova att vi arbetar så fort och noggrant vi kan när vi har all viktig information som krävs. Vi kommer informera och publicera när vi har mer information.

En sportchef med ansvar för landslag, elitmiljöutveckling och utbildning i sin tjänst kommer tillföra en viktig pusselbit för oss på förbundet. Jag önskar att en engagerad, kunnig och kommunikativ person söker detta spännande jobb.

Vi söker en Sportchef!

Se gärna bifogad fil för en beskrivning av tjänsten och hjälp oss gärna att sprida detta. Här är annonsen på Linkedin.


Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Du missar väl inte att få nyheter och viktig information om Svensk Fäktning?