Uppladdningsläger inför Kadett- och Junior-EM. - Svensk Fäktning

Uppladdningsläger inför Kadett- och Junior-EM.

Förra året hade vi ett lyckat uppladdningsläger inför Kadett- och Junior-EM för alla uttagna fäktare på både värja och florett. Såväl dam- som herrfäktarna var på plats och vi lyckades slipa ihop en rätt bra stämning i truppen. Med ytterligare ett års arbete bakom oss vill vi försöka göra ett ännu bättre läger det här året. Vi har ett par riktigt fina insatser under säsongen hittills och har goda skäl att vara peppade inför mästerskapsdelen av året. Några av fäktarna i kadett- och juniortruppen är redan färdigkvalade till KVM och JVM tack vare riktigt vass fäktning på ECC- och JVC-tävlingarna och under EM i Jerusalem kan vi mycket väl få ytterligare ett par fäktare VM-klara. Det känns väldigt positivt! Just därför hoppas vi att så många som möjligt ser till att boka in helgen den 7-9 februari och hjälper till att slipa till lagformen ordentligt. I bifogat PM finns lite info om rekommenderat boende m.m.